Praktijk adres

Kloosterstraat 6, 5121 EL Rijen

Telefoon

06 43773080


Wanneer je een vraag hebt of een afspraak wilt maken, kun je me een email sturen of bellen. Aangezien ik vaak in gesprek ben, kan ik niet direct de telefoon aannemen. Wanneer je duidelijk je naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik zo snel mogelijk terug.

Wanneer er sprake is van een psychische crisis, dan kun je op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 contact met mij opnemen via de praktijktelefoon (06-43773080). Kun je me niet bereiken, neem dan contact met je huisarts en geef aan dat het een crisissituatie betreft. Buiten kantooruren kun je contact opnemen met de huisartsenpost uit jouw regio. In een acute noodsituatie: bel 112.


Als je je aanmeldt, zal ik je bellen voor een eerste screening. Tijdens het telefoongesprek van ongeveer 30 minuten, maken we samen een eerste beoordeling of je bij mij aan het goede adres bent. Indien niet, dan kan ik met je meedenken over beter passende hulp.

Voor onze eerste afspraak verzoek ik je een geldig identiteitsbewijs en de verwijsbrief van de huisarts mee te nemen.

Aanmelden

Bereik­baarheid

De praktijk bevindt zich in een paramedisch centrum met voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is Rijen ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het centraal station is de praktijk op 10 minuten loopafstand.


Praktijk­gegevens

KvK gegevens

Nummer: 51936542

Rekeningnummer

IBAN: NL21 RABO 0160 3643 45

Kwaliteitsstatuut

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Kwaliteitsstatuut psychotherapiepraktijk Kersbergen.

Privacy Statement

Per 25 mei 2018 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een privacy statement openbaar te maken. Privacy Statement psychotherapiepraktijk Kersbergen.

Rechten en plichten

Bij het aangaan van een behandelrelatie is er sprake van een aantal rechten en plichten voor zowel de behandelaar als de cliënt. Deze zijn vastgelegd in wetten, regels en beroepscodes. U kunt deze hier terugvinden

Klachten

Als je klachten hebt over de behandeling of de bejegening door mij als psychotherapeut, kun je die in eerste instantie het beste met mij zelf bespreken. Op die manier kunnen we proberen samen tot een oplossing te komen.


Als het niet lukt om de problemen samen op te lossen, kun je contact opnemen met de klachtencommissie van de LVVP (Landelijke Vereniging Vrijgevestigd Psychologen en Psychotherapeuten)